H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Esküvőre készülve blog

Ha kíváncsiak vagytok, mivel bajlódik és mitől ugrik ki a bőréből egy mai menyasszony (nevezetesen én :) ) akkor gyertek, és kövessétek, hogyan haladok a szervezéssel vagy éppen mennyire nem! "
 
/A Geréby Kúria ezúton közzéteszi a Momentum Műhely saját élményen alapuló esküvői készülődés blogját, melyet itt olvashattok./

Esküvői kiállítás? Na jó, vágjunk bele! - I.rész

Voltak persze fenntartásaim vele szemben - túl sok, túl habos és túl rózsaszín, ahol mindenki csak a pénzemre (vagy annak a képzelt többszörösére) hajt. Egy egész stadiont kitöltő vattacukor, ahol minden lépésnél újabb és újabb édességgel kínálnak, mígnem megcsömörlötten, fejvesztve rohansz el a helyszínről. Persze, most egy kicsit eltúloztam a képet, de valami ilyesmi járt az eszemben, amikor a barátnőm rám írt, hogy elmegyünk-e.

Blog olvasása

A nagy nap helyszíne - II.rész

Amikor elkezdtem az esküvőnket tervezni sorra azon kaptam magam, hogy újra és újra menyasszonyi ruhák nézegetésénél kötök ki. Pedig mindig azzal a határozott szándékkal nyitottam ki a laptopomat, hogy most tényleg nekiállok és pikk-pakk rohamos előrehaladást fogok produkálni az esküvőnk szervezésében. Hiába mondja mindenki, hogy egy esküvőt egy évvel korábban el kell kezdeni szervezni, én tartottam magam, hogy nekem félév is elég lesz. A menyasszonyi ruhán kívül viszont néhány dologra még szükség lesz!

Blog olvasása

Anyakönyvvezető időpont - III.rész

Mindenki mondta: „a helyszínt és az anyakönyvvezetőnél az időpontot 1 évvel előre le kell foglalni”. Nos, a helyszínt mégis sikerült összehoznunk, pedig már csak néhány hónap van a nyárig – bár bevallom, hogy már egyik kiszemelt helyszín rendezvény-naptárában sem hemzsegtek a szabad szombatok. Szóval a mágikus számokhoz vagy emlékezetes időpontok évfordulójához való kapcsolódás határozottan kiesett a szempontok közül. Amikor a meghívottak megkérdezik, hogy miért épp ekkor lesz az esküvő, azonnal nevetve rávágjuk, hogy hosszas, alapos megfontolást követően ekkor volt még szabad időpont.

Más esetben azt mondanám, hogy nem vagyok kezdő, jól összeszerveztem az anyakönyvvezetővel a dolgokat – de most büszkén állítom,hogy esküvőszervezésben (szerencsére) még nem halmoztam fel semmiféle rutint,és amikor a helyszín végleges lefoglalása előtt felhívtam a helyi anyakönyvi hivatalt, hogy érdeklődjek, ráérnek-e azon a napon, egy kicsit bizony leégtem,vörösödött a fülem széle.

Blog olvasása

Képek egy rakáson! - IV.rész

Ajajj, azt hiszem, elértem ahhoz a pillanathoz, amikor már ki se látok a tennivalókból!

Írom a kis listámat, pipálgatom, hogy mi az, amire már gondoltam, minek olvastam vagy kérdeztem utána, és melyek azok a pontok az esküvőnkben, amelyek még meglehetősen homályosak :D

Blog olvasása

Húsvéti nagytakarítás módjára - V.rész

Egész héten a húsvét járt az eszemben, az, hogy a hosszú hétvégét mindenki nagytakarítással kezdi. Rendszerezni, kidobni azt, ami felesleges, és tisztogatni azt, ami fontos, ez a lényeg. És az egészet együtt csinálni. Ki-mihez ért – nagypapa kertet rendez, anyuka függönyt, apuka autót mos, a gyerekek polcokat törölgetnek (na, jó, ez már túl idilli :) ), szóval valahogy mindenki kiveszi a részét a melóból, és így a nagy megújulásból. Ha valaki éppen csak a felelős mókamester szerepét vállalja, az is szuper!

Blog olvasása


booked.net

 Ha tetszik amit látsz, kérd részletes ajánlatunkat!  Ajánlatkérés küldése

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00