H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Szabadidő

A szabadidő tartalmas és kellemes eltöltéséhez számtalan szolgáltatással járulunk hozzá.

A beltéri aktivitásokat (darts, biliárd, asztalifoci, kártya- és sakkasztal)  szállodánk  szabadtéri sportolási és kikapcsolódási lehetőségek teszik még különlegesebbé. A nyári forróságban hűsítő élmény egy csobbanás a nyitott medencében, a napozóágyak pedig  pihenésre hívogatnak.

Az aktívabbak számára füves foci- és kosárlabdapálya, 2 db műanyag borítású teniszpálya, strandröplabdapálya, asztalitenisz valamint lengőteke áll rendelkezésre. Szállóvendégeinknek a tollaslabdától a teniszütőig minden sporteszközt költségmentesen biztosítunk. A gyermekeket a játszóparkban mászókák, csúszda és hinta várja.

Kellemes sétára csábít a park, de a környéket bejárhatják kölcsönzött kerékpáron, vagy akár lovaskocsin is. A kocsikázás egyik látványossága a szomszédos fácán- és vaddisznótelep. A közelben kiváló horgász- és vadászhelyek vannak.


 

Wellness

Családi wellness részlegünket reggel 7 órától este 10-ig lehet igénybe venni. A szállodai szobaár minden esetben tartalmazza az alábbi lehetőségeket: melegített vizű jakuzzi - pezsgőfürdő, gyermekpancsoló, infraszauna, finn szauna.

Az állószolárium zsetonos rendszerrel működik, külön térítés ellenében. Fürdőköntöst igény esetén szintén külön térítés ellenében a szállodai recepción lehet igényelni.

3D panorámanézet megnyitás


Beltéri szabadidős lehetőségek

Billiárd-kártya-sakk-csocsó-darts

A szálloda alagsorában, a wellness rész mellett található a billiárd szobánk, ahol zordabb időjárás esetén vagy egyszerűen délutáni kikapcsolódásként billiárdozni, kártyázni, sakkozni, dartsozni vagy csocsózni tudunk. A szolgáltatásoknak külön költsége nincs.

3D panorámanézet megnyitása.


Játszószoba

Öttömösi éttermünk egy részében a legkisebbekre is gondolva, játszósarkot alakítottunk ki, mely reggel 8 órától este 9 óráig vehető igénybe.                                               
 
Asztalitenisz

Lehet, hogy gyerekkorában pingpongozott egy jót utoljára, de az is lehet, hogy Ön profi asztaliteniszező. Nálunk télen-nyáron van lehetőség erre a sportra, hiszen nyáron a szabadban fixen fel van állítva egy pingpong asztal, télen viszont a recepción való külön kérésre bármikor felállítjuk Önnek valamelyik helységünkben, melynek külön költsége nincs. Ütőket, pingponglabdát recepciónkon igényelhet.
Kültéri szabadidős lehetőségek

ÚszómedenceMájus elejétől - közepétől minden évben felengedjük hűsítő vizű úszómedencénket, ami a nyári nagy melegben kiváló fürdési-úszási lehetőséget nyújt.                               
Teniszezés, labdajátékok


Aktívabb Vendégeinknek ajánljuk figyelmébe a költségmentesen használható 2 pályás műanyagborításos teniszpályát, kosárlabda és focipályát. Reggeli kocogáshoz, futáshoz is ideális a helyszín a kúria, hiszen itt biztos szmogmentesen hódolhat szenvedélyének.
Kisállat simogató


Apróságoknak óriási élmény lehet a lovasudvarunk mellett található kisállat simogató. Póni, kecske, baromfiudvar és más háziállatok várják kicsiket és nagyokat egyaránt.
booked.net

 Ha tetszik amit látsz, kérd részletes ajánlatunkat!  Ajánlatkérés küldése

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00