H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Esküvős nyílt napot tartunk 2021.11.28. ( Vasárnap)

eskuvos nyilt nap 2019

Ezen a napon betekintést nyerhetsz a romantikus szabadtéri ceremónia hangulatába, bejárhatod a különböző méretű és hangulatú termeinket.

A kiállítás megtekintése ingyenes. Az esküvős ételsorokból összeállított korlátlan büféasztalos menü kóstolásának díja: 3.990,-Ft/fő.

Látogass el nyílt napunkra, ismerd meg a kínálatunkat és tedd fel kérdéseidet a szakembereinknek! Ha tetszik amit látsz, tapasztalsz, a nyílt napon le is foglalhatod az esküvőd időpontját, helyszínét.

Előzetes regisztráció szükséges. Jelentkezz most, téged is szeretettel várunk!

Jelentkezés az esküvős nyílt napra

 

Esküvős termeink

A lakodalomhoz létszámtól függen ajánljuk a Katinka vagy a Nádas Rendezvényházakat, az Ötömösi éttermet, illetve a Margit termet. A rendezvénytermekhez kapcsolódó teraszok ideálisak vendégek fogadására.

A vacsora kerti parti jelleggel is megoldható, ilyenkor természetesen a háttérben mindig elkészítünk egy termet is, ha az égiek netán mégis ő ellenünk fordulnának. Termeinket bérleti díj nélkül bocsátjuk rendelkezésetekre.  

Az alábbiakban részletesen is bemutatjuk a termeket:

Nádas rendezvényház
"Nádas" Rendezvényház földszinti része T-alakban egybenyitható. Egyik fele klimatizált, másik fele szellőztető berendezéssel van ellátva. Padlója hidegburkolatú. Hat részre hangszigetelten szakaszolható. Felszereltsége: beépített hangosítás, mobil technikai eszközök. Ideális nagyobb rendezvényekhez.

3D Panoráma nézet >>> 

Nádas rendezvényház részletes információk itt >>>
Katinka rendezvényterem
Rusztikus hangulatú, elegáns. A terem előtt elhelyezkedő kis körterasz (teríthető asztalokkal) alkalmas vendégvárásra, vendégfogadásra. Klimatizált, projektoros vetítés lehetséges. Padlója hidegburkolatú.

3D Panoráma nézet >>>

Katinka rendezvényterem részletes információk itt >>>
Ötömösi Étterem
A kúriát alapító földesúr, Ötömösi Geréby Gyula nevét őrző étterem a főépületben található. Elegáns belső kialakítású, méltón tükrözi vendéglátásunk magas színvonalát. Kiválóan alkalmas családi összejövetelek, kisebb esküvők számára is.

3D Panoráma nézet >>>

Ötömösi étterem részletes információk itt >>>

Margit terem

A ház névadójának lányáról elnevezett terem a főépület új szárnyának földszintjén található, közvetlenül a parkolóból megközelíthető. Egy bensőséges hangulatú padlószőnyeggel borított különterem, mely rendkívül közkedvelt kimondottan kis létszámú esküvők esetében. Természetes fényű, klimatizált, beépített hangulatvilágítással és mennyezetbe rejtett hangrendszerrel.

Margit terem részletes információk itt >>>

 Ha tetszik amit látsz, kérd részletes ajánlatunkat!  Ajánlatkérés küldése


booked.net

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00