Esküvős rendezvénytermek
Katinka terem Nádas terem Ötömösi Étterem
     
 
Margit terem Cserszegi borozó  

A rendelkezésre álló termek:

Terem Méret ( m ) Max fő Díj
„Nádas” rendezvényterem 6,9 × 32 + 35 x 8,5 max. 350 fő Grátisz
„Katinka” rendezvényterem 8 × 22 100 fő Grátisz
„Ötömösi” étterem 8 × 9,5 + 3 × 4,5 +. 7 x 7 80 fő Grátisz
„Cserszegi” borozó 4,5 × 10,5 + 5 × 5,5 50 fő Grátisz
„Margit” terem 6,6 x 8,5 20 fő Grátisz

Rendezvénytermünk többsége több különálló épületben, a „Katinka” a „Nádas” Rendezvényházban, illetve a szálloda főépületében található. Legnagyobb termünk befogadóképessége kb. 350 fő (ültetési formától nagyban függő).  A rendezvény létszámától függően ajánljuk termeinket. Az alábbiakban részletesen is bemutatjuk a különböző teremtípusokat.

A termek befogadóképessége körasztalos berendezésnél csökken. A termeket külön költség felszámítása nélkül biztosítjuk, a vacsora napján 14:00 órától másnap 05:00 óráig. Az egyes termekről több információ kapható a teremre(felül és oldalt) való kattintással.

(Cimkék : esküvős terem, rendezvényteremn esküvőre, esküvős teremberendezés, ültetési rend rendezvnyterem, terem esküvőhöz, esküvői rendezvényterem, esküvői éttermek, esküvős terem budapest közelében, rendezvényterem esküvőre Budapest közelében, klimatlzált esküvős terem, eskuvoshotel.hu)

 

Esküvős árak

 

szep

3dpano

 

Rólunk / tőletek

(Szemezgetések visszajelzéseitekből)

Ezúton is nagyon szépen köszönjük Varga Ferinek és az egész Geréby Csapatnak, hogy tökéletessé tettétek a NAGY napunkat!

http://cosmopolitan.hu/eskuvo/2016/11/12

----------------------

A Te napod, a Te utad! Álmodjatok meg, az Esküvőt,lehetőségek határtalan tárháza nyújt ehhez segítséget a Geréby kúria! Életetek legboldogabb napján ragyogni fogtok, mert érezni és tudni fogjátok, hogy a megbízható, figyelmes és minden szempontból profi csapat áll mögöttetek! Tervezés, Szervezés, és Esküvő!

Rita
-----------------------

Dear Endre and Balazs,

We just wanted to thank you both so much for everything at our wedding on the 26th it was a very special day.. And also thank you for all your help both of you.

Kind regards,

Shalini & Brian McElroy
-----------------------
Nem fogják megbánni ha Önöket választják, semmibe nem tudtunk belekötni, még ha akartunk volna sem. A lehető legjobb választás volt!
-----------------------
Csodálatos környezetben, kedves és figyelmes személyzettel, korrekt feltételek mellett életünk egyik legszebb napján biztonságban érzetük magunkat. Köszönet érte:
Szofi és Csaba
-----------------------
Gyönyörű környezetben profi csapat szervezésében tökéletes esküvői helyszín. Csak ajánlani tudom minden házasulandó párnak!
Melinda és Zsombor
-------------------
Az esküvője napja mindenkinek egy boldog nap, de itt a Gerébyben átélünk egy igazi csodát, mesebeli környezetben. Ma sem döntenénk másként.
Fanni és Dávid
-----------------------
Életed legszebb napját bízd egy profi csapatra egy csodálatos környezetben, ahonnan garantáltan elégedetten távozol.
Karesz & Klári
-----------------------
Csodálatos helyszín, barátságos, nagyon profi csapat.
Attila és Brigitta
-----------------------
A legkevesebb kiszolgálás, ahol nincs olyan kérés, óhaj, amit ne teljesítenének... Mindez egy gyönyörű helyen...
Szandi és Peti