Esküvői italok, italcsomagok

Az esküvői vacsora egyik legfontosabb kérdése, az italkínálat megahtározása. Ezzel kapcsolatban azt javasoljuk, hogyha nincs határozott elképzelés a kínált italokra ( mennyiségek, választék stb.) érdemes tapasztalt éttermi vezetőink tanácsát kérni. Tájékotatás jeleggel italkínálatunk az alábbi:


 • Italkeret a vendégfogadásnál a következő italokkal: üdítők, ásványvíz, sör, ház borai (Frittmann pincészet), kávé, capuccino         
 • Italkeret a vendégfogadásnál extra bor kínálattal,  ugyanaz, mint az „Italkeret a vendégfogadásnál”, kiegészítve Vylyan Chardonay, rosé,Ördög Cuvée és Portugieser borokkal.                  
 • Pezsgőkínálás a ceremóniánál  a következő italokkal:Törley gála sec, Törley Charman doux.
 • Röviditalkeret a vacsorától hajnalig (18:00 – 05:00 óráig) a következő italokkal: Pl.: barackpálinka, vodka, Bacardi, whiskyk, Unicum, Jägermeister, krémlikőr,    
 • Röviditalkeret, behozott pálinka mellett a vacsorától hajnalig (18:00 – 05:00 óráig) a következő italokkal: pl.: vodka, Bacardi, whiskyk, Unicum, Jägermeister, krémlikőr,                    
 • Italkeret a vacsorától hajnalig (18:00 – 05:00 óráig) a következő italokkal:  üdítők, ásványvíz, sör, ház borai (Frittmann pincészet), pezsgő, kávé, capuccino     
 • Italkeret a vacsorától hajnalig extra bor kínálattal, ugyanaz, mint az „Italkeret vacsorától hajnalig, kiegészítve Vylyan Chardonay, rosé,Ördög Cuvée és Portugieser borokkal.                        
 • Komplett italkeret, röviditalokkal, látvány koktélbárral vacsorától hajnalig (18:00 – 05:00 óráig) a következő italokkal: pl.: barackpálinka, vodka, Bacardi, whiskyk, Unicum, Jägermeister, krémlikőr,üdítők, ásványvíz, sör, ház borai (Frittmann pincészet), pezsgő, kávé, capuccino, számtalan féle koktél profi mixer által készítve. 
 • Szolgáltatói italkeret a vacsorától hajnalig (18:00 – 05:00 óráig)  a következő italokkal: üdítők, ásványvíz, sör, ház borai (Frittmann pincészet),pezsgő, kávé, capuccino
 • Látvány koktélbár: A koktélok számlázása fogyás szerint történik, de a garantált fogyasztás minimum van.
 • Tételes italfogyasztás: Lehetőség van az összes ital fogyás szerinti elszámolására is, ebben az esetben a vendéglétszám szerinti mennyiségi engedményt garantáljuk az ital végszámlájából.


 


 

Esküvős árak

 

szep

3dpano

 

Rólunk / tőletek

(Szemezgetések visszajelzéseitekből)

Ezúton is nagyon szépen köszönjük Varga Ferinek és az egész Geréby Csapatnak, hogy tökéletessé tettétek a NAGY napunkat!

http://cosmopolitan.hu/eskuvo/2016/11/12

----------------------

A Te napod, a Te utad! Álmodjatok meg, az Esküvőt,lehetőségek határtalan tárháza nyújt ehhez segítséget a Geréby kúria! Életetek legboldogabb napján ragyogni fogtok, mert érezni és tudni fogjátok, hogy a megbízható, figyelmes és minden szempontból profi csapat áll mögöttetek! Tervezés, Szervezés, és Esküvő!

Rita
-----------------------

Dear Endre and Balazs,

We just wanted to thank you both so much for everything at our wedding on the 26th it was a very special day.. And also thank you for all your help both of you.

Kind regards,

Shalini & Brian McElroy
-----------------------
Nem fogják megbánni ha Önöket választják, semmibe nem tudtunk belekötni, még ha akartunk volna sem. A lehető legjobb választás volt!
-----------------------
Csodálatos környezetben, kedves és figyelmes személyzettel, korrekt feltételek mellett életünk egyik legszebb napján biztonságban érzetük magunkat. Köszönet érte:
Szofi és Csaba
-----------------------
Gyönyörű környezetben profi csapat szervezésében tökéletes esküvői helyszín. Csak ajánlani tudom minden házasulandó párnak!
Melinda és Zsombor
-------------------
Az esküvője napja mindenkinek egy boldog nap, de itt a Gerébyben átélünk egy igazi csodát, mesebeli környezetben. Ma sem döntenénk másként.
Fanni és Dávid
-----------------------
Életed legszebb napját bízd egy profi csapatra egy csodálatos környezetben, ahonnan garantáltan elégedetten távozol.
Karesz & Klári
-----------------------
Csodálatos helyszín, barátságos, nagyon profi csapat.
Attila és Brigitta
-----------------------
A legkevesebb kiszolgálás, ahol nincs olyan kérés, óhaj, amit ne teljesítenének... Mindez egy gyönyörű helyen...
Szandi és Peti