6 egyszerű trükk esküvős pároknak

6 egyszerű trükk esküvős pároknak, amivel garantáltan lenyűgözöd esküvődre meghívott vendégeidet


Nem feltétlenül kell óriási költségekbe verned magad ahhoz, hogy mosolyt csalj vendégeid arcára és garantáltan felejthetetlen élményekkel térjenek haza a lagzidról! Íme néhány figyelmes ötlet,melyek jó érzéssel töltik majd el a meghívottakat.


- Kültéri ceremónia esetén készíts legyezőket egyszerű spatulák, szalagok és egy nyomtató segítségével. A legyezőre kinyomtathatod az esküvő programját, de akár a megismerkedésetek történetét is. Minden vendég székére készíts be egy-egy meglepetés legyezőt, garantáltan hálásak lesznek érte a meleg nyári napon!

- Amennyiben a vacsorát is kültérire tervezed, érdemes gondolni az idősebbekre és a legkisebbekre, hiszen még nyáron is hűvösek lehetnek az estét. Erre az esetre vásárolj néhány plédet, amit a vendégek a vacsora alatt magukra teríthetnek, nem utolsó sorban, egy ízléses kosárban még dekorációként is funkcionálhatnak!

- Nem minden (főleg hölgy) vendég gondoskodik váltócipőről a lagzira, és ha nem szeretnéd, hogy azért maradjon ki néhány vendég a buliból, mert a kényelmetlen magassarkúban nem tud táncolni, készíts a táncparkett mellé néhány pár papucsot, így senkinek nem lehet kifogása a hajnalig tartó tánc ellen! Biztosíthatlak, hogy igen hálásak lesznek vendégeid!

- A fotóst valószínűleg te is az elsők között foglaltad le, hiszen ki ne szeretne csodásan beállított fényképeket élete egyik legszebb napjáról ?! Érdemes viszont a profi fényképész mellé a barátokat is fotóssá avatni az esküvő estéjére, készíts eldobható fényképezőgépeket minden asztalra, így garantáltan nem maradsz le a legviccesebb pillanatokról, csak ne felejtsd el elkérni a filmtekercseket a vendégektől!
Az is garantált, hogy mindenki szeretne rólatok képet készíteni okostelefonnal,ezért érdemes tájékoztatni a vendégeket,hogy Facebook-ra vagy Instagramra milyen #jelzéssel töltsék fel  a fotókat,így később megkereshetitek és elmenthetitek azokat

- Ha sok gyerkőcöt várok a vacsorára, a nagyobbakat érdemes külön asztalhoz ültetni. Terítő helyett óriási ív papírral fedjétek be az asztalt,készíts ki színes ceruzát,filceket, így vacsora közben is le tudják foglalni magukat a gyerekek és a szülők is hálásak lesznek, van pár szabad percük a vacsora és tánc alatt! Ültetőkártya helyett buborékfújókra írd le a kis vendégek nevét, a móka borítékolható!

- Nehéz eltalálni a násznép zenei ízlését, de ha szeretnél mindenkinek kedvezni legalább egy szám erejéig,érdemes már a meghívó kiosztásakor megkérdezni a vendégeket,hogy mire táncolnának legszívesebben, így biztosan mindenki jókedvűen ropja majd hajnalig!

 

Esküvős árak

 

3dpano

 

Rólunk / tőletek

(Szemezgetések visszajelzéseitekből)

Ezúton is nagyon szépen köszönjük Varga Ferinek és az egész Geréby Csapatnak, hogy tökéletessé tettétek a NAGY napunkat!

http://cosmopolitan.hu/eskuvo/2016/11/12

----------------------

A Te napod, a Te utad! Álmodjatok meg, az Esküvőt,lehetőségek határtalan tárháza nyújt ehhez segítséget a Geréby kúria! Életetek legboldogabb napján ragyogni fogtok, mert érezni és tudni fogjátok, hogy a megbízható, figyelmes és minden szempontból profi csapat áll mögöttetek! Tervezés, Szervezés, és Esküvő!

Rita
-----------------------

Dear Endre and Balazs,

We just wanted to thank you both so much for everything at our wedding on the 26th it was a very special day.. And also thank you for all your help both of you.

Kind regards,

Shalini & Brian McElroy
-----------------------
Nem fogják megbánni ha Önöket választják, semmibe nem tudtunk belekötni, még ha akartunk volna sem. A lehető legjobb választás volt!
-----------------------
Csodálatos környezetben, kedves és figyelmes személyzettel, korrekt feltételek mellett életünk egyik legszebb napján biztonságban érzetük magunkat. Köszönet érte:
Szofi és Csaba
-----------------------
Gyönyörű környezetben profi csapat szervezésében tökéletes esküvői helyszín. Csak ajánlani tudom minden házasulandó párnak!
Melinda és Zsombor
-------------------
Az esküvője napja mindenkinek egy boldog nap, de itt a Gerébyben átélünk egy igazi csodát, mesebeli környezetben. Ma sem döntenénk másként.
Fanni és Dávid
-----------------------
Életed legszebb napját bízd egy profi csapatra egy csodálatos környezetben, ahonnan garantáltan elégedetten távozol.
Karesz & Klári
-----------------------
Csodálatos helyszín, barátságos, nagyon profi csapat.
Attila és Brigitta
-----------------------
A legkevesebb kiszolgálás, ahol nincs olyan kérés, óhaj, amit ne teljesítenének... Mindez egy gyönyörű helyen...
Szandi és Peti